Loading
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/templates/gk_publisher/lib/framework/helper.layout.php on line 109

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/includes/application.php on line 536

Kampionati Botërorë Individual për grupmosha të reja

 • Shikimet: 2533

Njëri nga shahistët më të dalluar të gjeneratës së re, Nderim Saraçi, 17 vjeçar, kampion aktual i Kosovës për të rritur  nga  17-29  dhjetor 2013  ishte pjesëmarrës në Kampionatin botëror të shahut për grup moshën deri në 18 vjeç që është mbajtur  në  Al Ain të Emirateve të Bashkuara Arabe. 

Nderim Saraçi, përfaqësuesi i vetëm i Kosovës në këtë botëror  pati paraqitje të shkëlqyera. Në mesin e 126 shahistëve nga 11 ndeshje tuboi 6 pikë duke shënuar 5 fitore dhe dy barazime dhe u rradhit në vendin e 36 të tabelës së klasifikimit me një rejting ndërkombëtar prej 2090 pikëve.

Krahas kësaj gare e përfaqësoi shtetin tonë edhe në botërorin e blic shahut në të cilin me 4 pikë nga 7 ndeshje u rradhit në vendin e 20 dhe mori rejtingun fillestar prej 2080 pikëve.

Kjo është paraqitja më e mirë  gjer tani e një shahisti të Kosovës  në garat e Kampionateve botërore në këtë grup moshë.

 

Rezultatet e turneut klasik

Xh.

Tit.

Emri

ELO

Rez.

1

 

Esenbek Uulu Bakai

2009

1

2

 

Marwizi Tanaka

0

1

3

FM

Barbot Pierre

2404

0

4

FM

Rindlisbacher Lars

2345

0

5

 

Grandadam Patrik

2243

1

6

FM

Emiroglu Cankut

2309

0

7

 

Gstach Jakob

2227

1

8

IM

De Filomeno Simone

2431

0

9

 

Teh Eu Wen Aron

2272

1

10

FM

Hernandez Sanchez Jairo Andre

2298

½

11

FM

Studer Noel

2385

½

 

Rezultatet e turneut blic

Xh.

Tit.

Emri

ELO

Rez.

1

IM

Lugovskoy Maxim

2392

0

2

 

Kudzaishe Manyanya

0

1

3

FM

Rindlisbacher Lars

2345

1

4

IM

Idani Pouya

2483

1

5

GM

Grover Sahaj

2485

0

6

 

Teh Eu Wen Aron

2272

0

7

 

Olund Joar

2236

1

 

 

 

 


Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 21

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::cutText() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 36

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154

Deprecated: Non-static method NSP_GK4_Utils::avatarURL() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/shahu/public_html/modules/mod_news_pro_gk4/tmpl/layout.parts.php on line 154
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
Prev Next

Meçi për kampion bote

Meçi për kampion bote

  Orari i ndeshjeve : Rezulatet : Ndeshja Live :  

16-11-2014 Hits:2270

Kampionati Individual i Kosovës 2014 – faza finale

Finalja : 27 – 28.11.2014 ora 16.00 Emri Mbiemri Emri Mbiemri L1 L2 Nderim Saraçi Naim Sahitaj     Gjysmëfinalja : 15 – 16.11.2014 Emri Mbiemri Emri Mbiemri L1 L2 Rap. Gani Hamiti Nderim Saraçi ½ : ½ 0 : 1   Bedri Sadiku Naim Sahitaj 1 : 0 0 : 1 ½ : 1½ Çerekfinalja Emri Mbiemri Emri Mbiemri L1 L2 Nderim Saraçi Burim Dushi 1 : 0 1 : 0 Hevzi Doda Bedri Sadiku 0 : 1 0 : 1 Hetem Istogu Naim Sahitaj 0 : 1 0 : 1 Ardian Jashari Gani Hamiti 0 : 1 ½ : ½ 1/8 e finales Emri Mbiemri Emri Mbiemri L1 L2 Rap. Blc. Nderim Saraçi Ismet Topalli 1 : 0 1 : 0     Bedri Sadiku Mërgim Pirraku 0 : 1 ½ : ½     Naim Sahitaj Nuridin Hyseni 1 : 0 1 : 0     Gani Hamiti Albert Bujupi ½ : ½ ½ : ½ 2 : 0   Sabahudin Kollari Hetem Istogu - : + - : +     Ardian Jashari Hysen Zenuni 1 : 0 1 : 0     Osman Saraçi Hevzi...

16-11-2014 Hits:2123

Turneu ndërkombëtar i shahut ``DURRËSI 2014``xh 6 - 9

Xhiro VI Ta.   Emri Elo Rez.   Emri Elo 1 GM Nikolaidis Ioannis 2559 ½ - ½ GM Georgiev Kiril 2618 2 GM Kozul Zdenko 2632 1 - 0 IM Mehmeti Dritan 2423 3 GM Brunello Sabino 2568 ½ - ½ GM Blagojevic Dragisa 2495 4   Pasko Llambi 2303 ½ - ½ GM Dervishi Erald 2568 5 IM Seitaj Ilir 2371 ½ - ½ GM Bosiocic Marin 2555 6 GM Kuljasevic Davorin 2554 1 - 0 FM Ashiku Franc 2300 7 GM Dizdarevic Emir 2539 1 - 0   Draci Robert 2169 8 IM Pancevski Filip 2482 1 - 0   Noka Gezim 2212 9 FM Brigljevic Milan 2223 0 - 1 GM Drazic Sinisa 2429 10 IM Kiroski Toni 2320 0 - 1 CM Paci Aleksander 2174 11   Alimadhi Ilir 0 ½ - ½ FM Rama Lorenc 2316 12   Saraci Nderim 2124 0 - 1 WGM Videnova Iva 2380 13   Veleshnja Zino 1753 0 - 1   Nazarko Shpetim 2298 14 WCM Tuzi Bruna 1793 0 - 1   Petritaj Fotjon 2249 15   Kostanjsek Zorko 2189 ½ - ½   Cami Selman 0 16   Caushaj Luan 0 0 - 1   Shabanaj Saimir 2121 17   Gradeci Muhamet 0 0...

16-11-2014 Hits:1585

Turneu ndërkombëtar i shahut ``DURRËSI 2014``

Xhiro I Ta. Tit Emri Elo Rez. Tit Emri Elo 1   Beqiri Ferdinand 1817 0 - 1 GM Kozul Zdenko 2632 2 GM Georgiev Kiril 2618 1 - 0 WCM Tuzi Bruna 1793 3   Veleshnja Zino 1753 0 - 1 GM Brunello Sabino 2568 4 GM Dervishi Erald 2568 1 - 0   Tevdovski Zoran 1738 5   Shabanay Lefter 1656 0 - 1 GM Nikolaidis Ioannis 2559 6 GM Bosiocic Marin 2555 1 - 0   Spiru Devid 1650 7   Caka Olta 1407 0 - 1 GM Kuljasevic Davorin 2554 8 GM Dizdarevic Emir 2539 1 - 0   Alimadhi Ilir 0 9   Babamusta Elton 0 - - + GM Blagojevic Dragisa 2495 10 IM Pancevski Filip 2482 ½ - ½   Beliu Luli 0 11   Boshku Konstantin 0 - - + IM Mehmeti Dritan 2423 12 WGM Videnova Iva 2380 1 - 0   Bregu Riza 0 13   Budakova Taulant 0 0 - 1 IM Seitaj Ilir 2371 14 FM Veleski Robert 2343 1 - 0   Budlla Sokol 0 15   Buzra Kreshnik 0 0 - 1 IM Kiroski Toni 2320 16 FM Rama Lorenc 2316 1 - 0   Bytyqi Arben 0 17   Cami Selman 0 0...

16-11-2014 Hits:1597

Kampionati Evropian 2014 për grupmosha të reja

   Tit Emri Elo Pkt. Rez. Pkt. Tit Emri Elo FM Ladva Ottomar 2392 0 1 - 0 0   Nderim Saraçi 2135   Ted Shpati 1823 0 0 - 1 0   Iovcov Valerii 2224   Timoleo Miço 1809 0 0 - 1 0   Radovic Janko 2193   Devid Spiru 1675 0 0 - 1 0 CM Drori Saar 2015   Semjonovs Ilja 1879 0 1 - 0 0   Pirro Marko 1400   Suzana Kërçiku 1536 0 0 - 1 0   Shivacheva Donika 1891   Enache Dorothea 0 0 0 - 1 0   Klean Shuqja 0                   Tit Emri Elo Pkt. Rez. Pkt. Tit Emri Elo   Nderim Saraçi 2135 0 1 - 0 0   Ted Shpati 1823   Laiz Ibanez Hector 2108 0 1 - 0 0   Timoleo Miço 1809   Risting Eivind Olav 2034 0 1 - 0 0   Devid Spiru 1675   Pirro Marko 1400 0 0 - 1 0   Globus Or 1811   Lalic Danka 1800 0 1 - 0 0   Suzana Kërçiku 1536   Klean Shuqja 0 1 1 - 0 1   Chkhaidze Mariam 0                   Tit Emri Elo Pkt. Rez. Pkt. Tit Emri Elo FM Sanzhaev Darsen 2348 1 ½ - ½ 1   Nderim Saraçi 2135   Ted Shpati 1823 0 0 - 1 0   Bayramov Elvin 2064   Timoleo Miço 1809 0 1 - 0 0   Nemsadze Levan 1685   Devid Spiru...

29-10-2014 Hits:1999

Kupa Evropiane Klubeve 2014

XHIRO IV   SOCAR Azerbaijan 4 2 G-Team Novy Bor   2756 Mamedyarov, Shakhriyar ½ ½ Wojtaszek, Radoslaw 2736 2784 Topalov, Veselin 1 0 Navara, David 2722 2752 Adams, Michael ½ ½ Harikrishna, P. 2725 2758 Giri, Anish 1 0 Laznicka, Viktor 2675 2717 Radjabov, Teimour 1 0 Sasikiran, Krishnan 2680 2730 Wang, Hao 0 1 Bartel, Mateusz 2636   Obiettivo Risarcimento 4.5 1.5 Beer Sheva   2801 Caruana, Fabiano 1 0 Roiz, Michael 2579 2782 Nakamura, Hikaru 1 0 Rodshtein, Maxim 2678 2768 Vachier-Lagrave, Maxime ½ ½ Postny, Evgeny 2641 2729 Bacrot, Etienne 1 0 Greenfeld, Alon 2551 2626 Georgiev, Kiril ½ ½ Huzman, Alexander 2573 2585 Vocaturo, Daniele ½ ½ Khmelniker, Ilya 2495   Malakhite 4 2 SPB   2777 Karjakin, Sergey ½ ½ Svidler, Peter 2732 2789 Grischuk, Alexander 1 0 Dominguez Perez, Leinier 2755 2734 Leko, Peter ½ ½ Vitiugov, Nikita 2742 2696 Malakhov, Vladimir 1 0 Movsesian, Sergei 2663 2684 Lysyj, Igor ½ ½ Efimenko, Zahar 2641 2648 Bologan, Viktor ½ ½ Khairullin, Ildar 2638   Ladya 3.5 2.5 SG Solingen   2681 Kamsky, Gata 1 0 Ragger, Markus 2657 2598 Timofeev, Artyom ½ ½ L'Ami, Erwin 2630 2544 Ibragimov, Ildar ½ ½ Sandipan, Chanda 2619 2410 Makhmutov, Rail ½ ½ Naumann, Alexander 2558 2351 Sadykov, Ramil ½ ½ Andersen, Mads 2470 2344 Faizrakhmanov, Ramil ½ ½ Wegerle, Joerg 2435   Gros Xake Taldea 2 4 Odlar Yourdu   2715 Naiditsch, Arkadij 0 1 Sutovsky, Emil 2632 2650 Van Wely, Loek 1 0 Durarbayli, Vasif 2614 2471 Franco Alonso, Alejandro 0 1 Mamedov, Rauf 2660 2450 Gonzalez De La Torre, Santiago ½ ½ Bajarani, Ulvi 2483 2434 Argandona Riveiro, Inigo ½ ½ Abasov, Nijat 2527 2298 Martin Alvarez, Inigo 0 1 Mamedov, Nidjat 2624   SHSM Nashe Nasledie 5 1 Solvay   2710 Nepomniachtchi, Ian 1 0 Ganguly, Surya Shekhar 2614 2731 Morozevich, Alexander ½ ½ Cacho Reigadas, Sergio 2511 2662 Dreev, Aleksey 1 0 Ubilava, Elizbar 2480 2673 Grachev,...

15-09-2014 Hits:2525

KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË SHAH - Gjysmëfinalja

  1/8 e finales – 27.09.2014 Nderim Saraçi Ismet Topalli   Bedri Sadiku Mërgim Pirraku   Naim Sahitaj Nuridin Hyseni   Gani Hamiti Albert Bujupi   Sabahudin Kollari Hetem Istogu   Ardian Jashari Hysen Zenuni   Osman Saraçi Hevzi Doda   Burim Dushi Ajet Mahmuti     Gjysmëfinalja - Kualifikimet XHIRO I   REZ Osman Saraçi  Mërgim Pirraku           0:1 Ismet Topalli   Burim Dushi    0:1 Ajet Mahmuti   Shaip Selimi    1:0 Gegë Markaj    Vahedin Haxhimehmeti           0:1 Limon Saraçi   Fatmir Qorri     1/2 Nderim Mehmeti          Avni Krasniqi   1/2 Mentor Zeneli  Driton Bajramaj           1:0 Shpëtim Mehmeti        Hysen Zenuni  1:0 Hevzi Doda      Visar Gashi      1:0 Argjend Shala  Albert Bujupi   0:1 Hetem Istogu   Alban Cani       1:0 Burim Veliu     Arben Bytyqi    0:1 Nuridin Hyseni Arsim Kelmendi          1:0 Enver Qerimi   Mentor Bibaj    1/2 Nuhi Bujupi     Faton Vertopi   +:- XHIRO II   REZ Vahedin Haxhimehmeti           Hevzi Doda      0:1 Arben Bytyqi    Mentor Zeneli  1:0 Mërgim Pirraku           Hetem Istogu   1/2 Albert Bujupi   Shpëtim Mehmeti       ...

26-08-2014 Hits:3615

OLIMPIADA E SHAHUT 2014

Shqipëria – Meshkujt Tit   Guyana Elo - Tit   Shqipëria Elo 0 : 4   Drayton, Anthony 1828 - GM Erald Dervishi 2581 0 - 1   Greenidge, Ronuel 1630 - IM Dritan Mehmeti 2416 0 - 1   Su, Haifeng 1724 -   Franc Ashiku 2284 0 - 1   Varona-Thomas, Maria 1777 -   Llambi Pasku 2327 0 - 1 Tit   Kina Elo - Tit   Shqipëria Elo 3½: ½ GM Wang, Yue 2718 - GM Erald Dervishi 2581 ½ - ½ GM Yu, Yangyi 2668 - IM Dritan Mehmeti 2416 1 - 0 GM Ni, Hua 2666 -   Franc Ashiku 2284 1 - 0 GM Wei, Yi 2638 -   Llambi Pasku 2327 1 - 0 Tit   Shqipëria Elo - Tit   Namibia Elo 4 : 0 GM Erald Dervishi 2581 - FM Mueller, Leonhard 2183 1 - 0 IM Dritan Mehmeti 2416 - CM Eichab, Charles 2048 1 - 0   Franc Ashiku 2284 - CM Handjaba, Mclean 2139 1 - 0   Llambi Pasku 2327 -   Oberholzer, Rex 2099 1 - 0 Tit   Shqipëria Elo - Tit   Maqedonia Elo 1½:2½ GM Erald Dervishi 2581 - GM Nedev, Trajko 2484 ½ - ½ IM Dritan Mehmeti 2416 - IM Pancevski, Filip 2464 1 - 0   Franc Ashiku 2284 - GM Mitkov, Nikola 2500 0 - 1 IM Ilir Seitaj 2382 - GM Bogdanovski, Vlatko 2426 0 - 1 Tit   Algjeria Elo - Tit   Shqipëria Elo 3½: ½ GM Haddouche, Mohamed 2508 - GM Erald Dervishi 2581 1 - 0 FM Bengherabi, Khalil 2170 - IM Dritan Mehmeti 2416 1 - 0 IM Belouadah, Saad 2320 - IM Ilir Seitaj 2382 ½ - ½ IM Nassr, Ali 2145 -   Llambi Pasku 2327 1 - 0 Tit   Uellsi Elo - Tit   Shqipëria Elo 1 : 3 IM Jones, Richard S. 2414 - GM Erald Dervishi 2581 0 - 1   Kett, Tim 2244 - IM Dritan Mehmeti 2416 ½ - ½   Rayner,...

03-08-2014 Hits:2155

Turneu Ndërkombëtar i Shahut ``Prishtina 2014``

T A B E L A Ve Emri ELO Pkt. BUH 1 Albert Bokros 2461 7½ 36 2 Petar Genov 2460 6 33½ 3 Bernd Kohlweyer 2431 6 32½ 4 Nebojsa Nikcevic 2428 5½ 39 5 Milan Drasko 2457 5½ 37 6 Llambi Pasku 2268 5½ 37 7 Zvonko Stanojoski 2327 5½ 36½ 8 Oskar von Bahr 2335 5½ 36 9 Bogdan Podlesnik 2382 5½ 35½ 10 Nderim Saraçi 2105 5½ 34½ 11 Bedri Sadiku 2267 5½ 30 12 Toni Kiroski 2327 5 37½ 13 Naim Sahitaj 2252 5 37 14 Lorenc Rama 2323 5 36½ 15 Sulejman Kollari 2033 5 33½ 16 Oltian Vata 2063 5 31½ 17 Osman Saraçi 0 4½ 33½ 18 Rozana Gjergji 1943 4½ 29½ 19 Ramadan Ajvazi 2163 4½ 27½ 20 Përparim Makolli 2233 4 34 21 Timoleo Miço 1738 4 32½ 22 Liman Saraçi 0 4 28 23 Gani Hamiti 2117 4 27½ 24 Remzi Osmani 2168 4 27 25 Kasem Vebic 2218 3½ 30 26 Imer Prokshaj 1993 3½ 23½ 27 Vahedin Haxhimehm. 0 3 31½ 28 Enver Berisha 2163 3 26½ 29 Fatmir Qorri 0 2 30 30 Arif Osmani 1869 1 27½ XHIRO IX Ta. Emri Elo Pkt. Rez. Pkt. Emri Elo 1 Albert Bokros 2461 6½ + - -  5½ Nderim Saraçi 2105 2 Petar Genov 2460 5  1 - 0 5½ Nebojsa Nikcevic 2428 3 Bogdan Podlesnik 2382 5 ½ - ½  5 Milan Drasko 2457 4 Toni Kiroski 2327 5 0 - 1  5 Bernd Kohlweyer 2431 5 Oskar von Bahr 2335 5  ½ - ½ 5 Zvonko Stanojoski 2423 6 Llambi Pasku 2268 4½  1 - 0 5 Lorenc Rama 2323 7 Ramadan Ajvazi 2163 4½ 0 - 1  4½ Bedri Sadiku 2267 8 Naim Sahitaj 2252 4 1 - 0  4 Timoleo Miço 1738 9 Oltian Vata 2063 4  1 - 0 4 Përparim Makolli 2233 10 Sulejman Kollari 2033 4 1 - 0  4 Liman Saraçi 0 11 Kasem Vebic 2218 3½  0 - 1 3½ Rozana Gjergji 1943 12 Osman Saraçi 0 3½ 1 - 0  3 Vahedin Haxhimehm. 0 13 Enver Berisha 2163 3 0 - 1  3 Remzi Osmani 2168 14 Gani Hamiti 2117 3 1 - 0  2 Fatmir Qorri 0 15 Imer Prokshaj 1993 2½ 1 - 0  1 Arif...

07-06-2014 Hits:4087

Liga e Parë e Kosovës 2014

Xhiro I   Feronikeli   2½ -3½   Lesna   Fatmir Rruku   1 - 0   Ibrahim Alishani   Hysni Sejdiu   ½ - ½   Enver Berisha   Kujtim Miftari   0 - 1   Behar Zejnullahu   Hetem Istogu   1 - 0   Shemsi Sherifi   Hisen Shala   0 - 1   Blerim Gashi   Ismet Topalli   0 - 1   Besnik Aliu     Hyzri Talla   5 - 1   Shqiponja   Ardian Jashari   1 - 0   Behxhet Shala   Brahim Morina   1 - 0   Mujë Ferati   Agim Shemshiu   1 - 0   Remzi Osmani   Astrit Zymberi   0 - 1   Bekim Zabërgja   Ajet Mahmuti   1 - 0   Faton Hyseni   Idriz Ibrahimi   1 - 0   Jeton Hyseni     Istogu   2½ -3½   Expiku   Bogdan Podlesnik   ½ - ½   Avni Ermeni   Bedri Sadiku   0 - 1   Murtez Hondozi   Abedin Idrizaj   0 - 1   Afrim Fejzullahu   Arben Avdiu   0 - 1   Përparim Makolli   Naim Sahitaj   1 - 0   Armend Budima   Sami Salihu   1 - 0   Valmor Bardhi     Theranda   5 - 1   Minatori   Bashkim Bahtijari   0 - 1   Jashar Klisurica   Ilirjan Jupa   1 - 0   Ali Hasani   Osman Koka   1 - 0   Driton Hajra   Arsim Gjurgjealo   1 - 0   Sefedin...

17-05-2014 Hits:2881

Vugar Gashimov Memorial 2014

Grupi A - Xhiro V – Rezultatet Emri Emri Rez. Carlsen, Magnus Radjabov, Teimour 0-1 Mamedyarov, Shakhriyar Caruana, Fabiano 1-0 Nakamura, Hikaru Karjakin, Sergey ½-½ Grupi B - Xhiro V – Rezultatet Emri Emri Rez. Bacrot, Etienne Mamedov, Rauf 1-0 Guseinov, Gadir Abasov, Nijat 1-0 Motylev, Alexander Durarbayli, Vasif ½-½ Wang, Hao Wojtaszek, Radoslaw ½-½ Safarli, Eltaj Eljanov, Pavel 0-1  Xhiro VI Live – 26.04.2014 ora 12.00 Emri Emri Rez. Mamedyarov, Shakhriyar Carlsen, Magnus   Radjabov, Teimour Karjakin, Sergey   Caruana, Fabiano Nakamura, Hikaru     Emri Emri Rez. Eljanov, Pavel Wang, Hao   Wojtaszek, Radoslaw Bacrot, Etienne   Motylev, Alexander Safarli, Eltaj   Mamedov, Rauf Guseinov, Gadir   Durarbayli, Vasif Abasov, Nijat     T A B E L A - Gr. A Ve Emri Rtg 1 2 3 4 5 6  Pkt  1. Radjabov, Teimour 2713 * ½ ½ ½ 1 ½ 3 2. Caruana, Fabiano 2783 ½ * ½ ½ 1 0 2½ 3. Karjakin, Sergey 2772 ½ ½ * ½ ½ ½ 2½ 4. Nakamura, Hikaru 2772 ½ ½ ½ * 0 1 2½ 5. Carlsen, Magnus 2881 0 0 ½ 1 * 1 2½ 6. Mamedyarov, Shakhriyar 2760 ½ 1 ½ 0 0 * 2 T A B E L A - Gr. B 1. Bacrot, Etienne 2722 * . . 1 . ½ ½ 1 1 . 4 2. Eljanov, Pavel 2732 . * 1 . ½ . . ½ ½ 1 3½ 3. Wojtaszek, Radoslaw 2716 . 0 * . 1 ½ . . ½ 1 3 4. Guseinov, Gadir 2621 0 . . * . ½ 1 . 1 ½ 3 5. Motylev, Alexander 2685 . ½ 0 . * . ½ 1 ½ . 2½ 6. Wang, Hao 2734 ½ . ½ ½ . * ½ 0 . . 2 7. Abasov, Nijat 2516 ½ . . 0 ½ ½ * . . ½ 2 8. Mamedov, Rauf 2660 0 ½ . . 0 1 . * . ½ 2 9. Durarbayli, Vasif 2584 0 ½ ½ 0 ½ . . . * . 1½ 10. Safarli, Eltaj 2656 . 0 0 ½ . . ½ ½ . * 1½  

23-04-2014 Hits:2198

Liga e dytë e Kosovës

Çerekfinalja FERIZAJI LLAMKOSI 3½-2½ ZEQË HASAJ VITIA 4½-1½ DRENASI LEPENCI 2½-3½ KOSOVA ZHUPA 1½-4½ Gjysmëfinalja FERIZAJI ZEQË HASAJ 2½-3½ Qemajl Qorrolli Xhemajl Pangjaj ½-½ Bekim Sejdiu Burim Dushi ½-½ Fehim Qorrolli Musa Ahmeti ½-½ Halim Halimi Islam Mazrekaj 0-1 Hysen Vrella Albert Zenuni 0-1 Jahjush Sahiti Hysen Zenuni 1-0   LEPENCI ZHUPA 4 - 2 Ekrem Dogani Bajram Rama 1-0 Haziz Koxha Eldit Saiti 0-1 Sejfullah Shehu Ramiz Demiri 1-0 Esat Zharku Mirsad Veliji ½-½ Fisnik Lika Ramadan Kalajxhini ½-½ Faik Qajani Shemsit Kalajxhini 1-0 Finalja 26.04.2014 ora 11.00 LEPENCI ZEQË HASAJ  

22-04-2014 Hits:3366

Liga e Rusisë – Malachite kampion

Xhiro VII   SHSM-Moscow Elo -   St. Petersburg Elo 3 : 3 Nepomniachtchi, Ian 2732 - Svidler, Peter 2756 ½ - ½ Morozevich, Alexander 2722 - Vitiugov, Nikita 2747 ½ - ½ Dubov, Daniil 2619 - Movsesian, Sergei 2670 ½ - ½ Grachev, Boris 2659 - Matlakov, Maxim 2690 ½ - ½ Najer, Evgeniy 2655 - Khairullin, Ildar 2650 ½ - ½ Popov, Ivan 2651 - Shimanov, Aleksandr 2637 ½ - ½ Polytechnic Elo -   Malachite Elo 1½:4½ Smirnov, Pavel 2624 - Karjakin, Sergey 2772 ½ - ½ Shomoev, Anton 2587 - Grischuk, Alexander 2777 0 - 1 Kokarev, Dmitry 2621 - Leko, Peter 2730 ½ - ½ Maletin, Pavel 2582 - Shirov, Alexei 2702 0 - 1 Vokarev, Sergey 2468 - Malakhov, Vladimir 2701 ½ - ½ Pogromsky, Mikhail 2418 - Motylev, Alexander 2685 0 - 1   Atom Elo - Universitet Belorechensk Elo 2 : 4 Grishchenko, Sergey 2436 - Jobava, Baadur 2706 1 - 0 Baghdasaryan, Vahe 2359 - Alekseev, Evgeny 2678 0 - 1 Simonian, Tigran 2427 - Kobalia, Mikhail 2633 0 - 1 Shahinyan, David 2362 - Landa, Konstantin 2608 ½ - ½ Pogosian, Georgy 2241 - Tregubov, Pavel V. 2620 ½ - ½ Parfenov, Viktor N. 2194 - Aleksandrov, Aleksej 2539 0 - 1   Lada Kazan Elo -   Ugra Elo 2 : 4 Kamsky, Gata 2714 - Jakovenko, Dmitry 2726 0 - 1 Dreev, Aleksey 2670 - Tomashevsky, Evgeny 2697 ½ - ½ Artemiev, Vladislav 2636 - Inarkiev, Ernesto 2691 ½ - ½ Volokitin, Andrei 2647 - Khismatullin, Denis 2681 ½...

17-04-2014 Hits:2178

Karposh Open 2014

Ibrahim Alishani 1 IM BOK Benjamin 2575 z 0 2   JEAN Ludovic 1786 b 1 3 IM KARAVADE Eesha 2408 z 0 4   PECZELY Gyorgy Dr. 1832 b 1 5 FM TESIK Csaba 2344 z 0 6   JAKOVLJEVIC Dejan 1948 b 1 7 IM ARSOVIC Goran 2434 z 1 8 FM BASSO Pier Luigi 2304 b 1 9 GM IVANISEVIC Ivan 2633 z 0 Nderim Saraçi 1 GM PARLIGRAS Mircea-Emilian 2572 z 0 2   NIKOLOVSKI Martin 1761 b 1 3 FM WESTERBERG Jonathan 2402 z 1 4 FM POSEDARU Bogdan 2381 b 0 5 IM PIASETSKI Leon 2293 z 0 6   VUKELIC Zvonimir 1875 b 1 7   RADOVANOVIC Nikola 2308 b ½ 8 IM DONCEVIC Dario 2304 z 0 9   FORSA Elise 1830 b 1 Përparim Makolli 1 GM BERKES Ferenc 2687 b ½ 2 GM NEVEDNICHY Vladislav 2591 z 0 3   INJAC Teodora 1871 b ½ 4   BECKING Franz Josef 1943 z 1 5   LAZOV Toni 1965 b 1 6 IM MAIER Christian 2376 z 1 7 IM DASTAN Muhammed Batuhan 2416 b 0 8 FM RADOVANOVIC Jovica 2372 z 0 9   AYDIN Kaan Ayhan 1795 b 0 Adem Asani 1 GM BERESCU Alin-Mile 2459 z 0 2   KOVACHEVSKI Georgi 0 b 1 3 WGM NIKOLOVA Adriana 2341 z ½ 4 WGM YILDIZ Betul Cemre 2337 b 0 5 IM DONCEVIC Dario 2304 b 0 6   MANOVA Ivana 1589 z 1 7 FM THIEL Kuno 2168 b 0 8   KARATRAJKOV Nikola 1766 z 1 9 FM KACAKOVSKI Dimitar 2143 b 0 Sulejman Kollari 1 GM GOLOD Vitali 2573 b 0 2   CAN Isik 1762 z 0 3   GABEROV Toshe 1731 b 1 4   AJRULA Adnan 1872 z 1 5 IM DIMITROV Radoslav 2459 b 0 6   TAIRI Krenar 1886 z ½ 7   ANGJELOVSKI Daniel 1913 b ½ 8   NIKOLOVSKA Dragana 1880 z ½ 9   INJAC...

29-03-2014 Hits:2189

Kupa ekipore e Kosovës 2014

Xhiro I Kosova   Expiku 0 6 Trepça   Drenasi 5 1 Zhupa   Theranda 2 4 Lesna   Kaçaniku 3 3   Istogu   Zeqë Hasaj 4.5 1.5 Shqiponja   Feronikeli 4 2 Vitia   Hyzri Talla 1.5 4.5     Minatori       Xhiro II Minatori   Istogu 0 6 Hyzri Talla   Shqiponja 4.5 1.5 Lesna   Theranda 3 3 Drenasi     6 0k.   Expiku   Trepça 2 4 Zhupa   Kaçaniku 4.5 1.5 Zeqë Hasaj   Kosova 3.5 2.5 Feronikeli   Vitia 2.5 3.5   Xhiro III Trepça   Theranda 3.5 2.5 Vitia   Expiku 1 5 Zeqë Hasaj   Lesna 1 5 Kaçaniku   Kosova 4 2   Istogu   Hyzri Talla 1.5 4.5 Shqiponja   Drenasi 5 1 Zhupa   Minatori 2 4     Feronikeli       Xhiro IV Hyzri Talla   Trepça 4 2 Expiku   Shqiponja 5.5 0.5 Lesna   Istogu 1 5 Minatori   Kaçaniku 3 3   Drenasi   Zhupa 1.5 4.5 Theranda   Vitia 3.5 2.5 Feronikeli   Zeqë Hasaj 2.5 3.5 Kosova            Xhiro V Expiku   Hyzri Talla 3 3 Istogu   Trepça 3.5 2.5 Theranda   Minatori 2.5 3.5 Shqiponja   Lesna 1.5 4.5     Zhupa   Feronikeli 3 3 Kosova   Drenasi 6 0k Zeqë Hasaj   Kaçaniku 0 0 Vitia             T A B E L A Ve. Klubi PE PT 1 Hyzri Talla 9 20.5 2 Istogu 8 20.5 3 Expiku 7 21.5 4 Minatori 7 16.5 5 Trepça 6 17 6 Lesna 6 16.5 7 Theranda 5 15.5 8 Zhupa 5 16 9 Kosova 4 16.5 10 Vitia 4 14.5 11 Shqiponja 4 12.5 12 Kaçaniku 4 11.5 13 Zeqë Hasaj 4 9.5 14 Feronikeli 3 16 15 Drenasi 2 9.5  

06-03-2014 Hits:2761

Kupa e Kosovës 2014 - kualifikimet

28.02.2014 ora 17.30 MINATORI PRISHTINA LLAMKOSI DRENASI 01.02.2014 ora 11.00 FERONIKELI URA E GURIT RAHOVECI KAÇANIKU ZHUPA MALASI ZEQË HASAJ DARDANA 01.02.2014 ora 16.00 SHQIPONJA FUSHË KOSOVA KOSOVA JAKOVA FERIZAJI PEJA VITIA SARA    

27-02-2014 Hits:2640

Zurich Chess Challenge 2014

Xhiro V – Rezultatet Ta Emri Rez. Emri 1 Caruana, Fabiano 1-0 - Aronian, Levon 2 Anand, Viswanathan ½-½ - Carlsen, Magnus 3 Nakamura, Hikaru ½-½ - Gelfand, Boris T A B E L A Ve Emri Rtg 1 2 3 4 5 6  Pkt  1 Carlsen, Magnus 2872 * ½ 1 ½ 1 1 4 2 Aronian, Levon 2812 ½ * 0 1 1 ½ 3 3 Caruana, Fabiano 2782 0 1 * ½ ½ ½ 2½ 4 Anand, Viswanathan 2773 ½ 0 ½ * 0 1 2 5 Nakamura, Hikaru 2789 0 0 ½ 1 * ½ 2 6 Gelfand, Boris 2777 0 ½ ½ 0 ½ * 1½      

31-01-2014 Hits:2107

Tata Steel 2014

Grupi A Xhiro XI rezultatet Nakamura, H. - Giri, A. ½-½ Naiditsch, A. - Rapport, R. 1-0 So, W. - Caruana, F. ½-½ Gelfand, B. - Harikrishna, P. 1-0 Aronian, L. - Van Wely, L. 0-1 Karjakin, S. - Dominguez, L. ½-½     T A B E L A    Emri Pkt. ELO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Aronian, L. 8.0 2812   ½ 1 1 1 1 ½ 0 1 ½ ½ 1 2 Giri, A. 6.5 2734 ½   ½ ½ ½ ½ 1 ½ ½ ½ ½ 1 3 Karjakin, S. 6.5 2759 0 ½   0 ½ ½ ½ 1 ½ 1 1 1 4 Caruana, F. 6.0 2782 0 ½ 1   0 ½ ½ 1 ½ 1 1 0 5 Dominguez, L. 6.0 2754 0 ½ ½ 1   1 0 ½ ½ ½ 1 ½ 6 So, W. 6.0 2719 0 ½ ½ ½ 0   ½ 1 ½ 1 1 ½ 7 Harikrishna, P. 5.5 2706 ½ 0 ½ ½ 1 ½   ½ 1 0 0 1 8 Van Wely, L. 5.0 2672 1 ½ 0 0 ½ 0 ½   1 0 ½ 1 9 Nakamura, H. 5.0 2789 0 ½ ½ ½ ½ ½ 0 0   ½ 1 1 10 Gelfand, B. 4.5 2777 ½ ½ 0 0 ½ 0 1 1 ½   0 ½ 11 Rapport, R. 3.5 2691 ½ ½ 0 0 0 0 1 ½ 0 1   0 12 Naiditsch, A. 3.5 2718 0 0 0 1 ½ ½ 0 0 0 ½ 1     Grupi B Xhiro XIII rezultatet Yu, Y. - Zhao, X. 1-0 Brunello, S. - Saric, I. ½-½ Bok, B. - Muzychuk, A. ½-½ Timman, J. - Wojtaszek, R. ½-½ Reinderman, D. - Van Delft, M. 1-0 Troff, K. - Jobava, B. ½-½ Duda, J. - Goudriaan, E. 1-0   T A B E L A    Emri Pkt. ELO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1 Saric, I. 10.0 2637   ½ ½ ½ 1 ½ 1 1 1 ½ 1 1 ½ 1 2 Timman, J. 8.5 2607 ½   ½ ½ 1 ½ 0 1 ½ 1 ½ 1 ½ 1 3 Jobava, B. 8.5 2710 ½ ½   ½ 0 1 1 ½ 1 0 ½ 1 1 1 4 Muzychuk, A. 8.0 2566 ½ ½ ½   ½ ½ 0 1 ½ 1 1 ½ ½ 1 5 Reinderman,...

15-01-2014 Hits:2456

Kampionati Botërorë Individual për grupmosha të reja

Njëri nga shahistët më të dalluar të gjeneratës së re, Nderim Saraçi, 17 vjeçar, kampion aktual i Kosovës për të rritur  nga  17-29  dhjetor 2013  ishte pjesëmarrës në Kampionatin botëror të shahut për grup moshën deri në 18 vjeç që është mbajtur  në  Al Ain të Emirateve të Bashkuara Arabe.  Nderim Saraçi, përfaqësuesi i vetëm i Kosovës në këtë botëror  pati paraqitje të shkëlqyera. Në mesin e 126 shahistëve nga 11 ndeshje tuboi 6 pikë duke shënuar 5 fitore dhe dy barazime dhe u rradhit në vendin e 36 të tabelës së klasifikimit me një rejting ndërkombëtar prej 2090 pikëve. Krahas kësaj...

20-12-2013 Hits:2534

Kupa e Republikës së Kosovës 2013

Finalja Ta. HYZRI TALLA - ISTOGU ½ - 3½ 1 Ardian Jashari - Abedin Idrizaj ½ - ½ 2 Mentor Bislimi - Bedri Sadiku 0 – 1 3 Sabri Halili - Naim Sahitaj 0 – 1 4 Brahim Morina - Xhevat Suhogerlla 0 – 1   Gjysmëfinalja Ta. TREPÇA - ISTOGU 1 - 3 1 Nderim Saraçi - Naim Sahitaj 1 – 0 2 Vahedin Haxhimehmeti - Bedri Sadiku 0 – 1 3 Osman Saraçi - Abedin Idrizaj 0 – 1 4 Liman Saraçi - Xhevat Suhogerlla 0 – 1 Ta. HYZRI TALLA - SHPETA 3 - 1 1 Ardian Jashari - Ibrahim Haxholli 1 – 0 2 Mentor Bislimi - Avni Krasniqi 1 – 0 3 Burhan Misini - Mentor Zeneli 0 – 1 4 Besnik Berisha - Zekirja Llapashtica 1 – 0   Çerekfinalja Ta. ISTOGU - MINATORI 4 - 0 1 Naim Sahitaj - Jashar Klisurica 1 - 0 2 Abedin Idrizaj - Driton Hajra 1 - 0 3 Bedri Sadiku - Ali Hasani 1 - 0 4 Xhevat Suhogerlla - Murat Hoxha 1 - 0 Ta. ZHUPA - TREPÇA 1 - 3 1 Mehmedalija Mujovi - Nderim Saraçi 0 - 1 2 Ramiz Demiri - Osman Saraçi 0 - 1 3 Eldit Saiti - Vahedin Haxhimehmeti 0 - 1 4 Bajram Rama - Liman Saraçi 1 - 0 Ta. SHPETA - SHQIPONJA 2½ - 1½ 1 Ibrahim Haxholli - Muje Ferati 0...

01-12-2013 Hits:2812

TURNEU I TETË TRADICIONAL “KUPA E HYZRI TALLËS”

ORGANIZATOR : KSH.HYZRI TALLA NËN PATRONATIN E MKRS SPONSOR GJENERAL : NLB Prishtina   VENDI : PODUJEVË, Hotel BESIANA   DATA DHE ORA : 30.11.2013 (e shtune),ora 10.30   SISTEMI I GARAVE : Sistemi zvicerran, 9 xhiro – 15 min.sipas rregullave të                                   FIDE për shahun rapid.   AFATI I PARAQITJES : ORA 10.30.   SHPËRBLIMET : Vendi I 120 € Kupa,diplomë Vendi II 100 € Diplomë Vendi III 80 € Diplomë Vendi IV 70 € Diplomë Vendi V 50 € Diplomë Rtg < 1700 20 €   Rtg < 1600 20 €     POSEDIMI I GARNITURAVE TË SHAHUT ËSHTË OBLIGATIVE

27-11-2013 Hits:3275

Kampionati Vetjak i Kosovës 2013

Finalja Ta. Emri mbiemri Emri mbiemri Rez. 1 Nderim Saraçi Ardian Jashari 1 : 0  1  Ardian Jashari Nderim Saraçi 0 : 1   Gjysmëfinalja  Ta. Emri mbiemri Emri mbiemri Rez.   1 Nderim Saraçi Përparim Makolli 1 : 0   2 Ardian Jashari Enver Berisha 1 : 0   Ta. Emri mbiemri Emri mbiemri Rez. Rap.. Blic. 1 Përparim Makolli Nderim Saraçi 1/2     2 Enver Berisha Ardian Jashari 1 : 0 1 : 1 2 : 4   Çerekfinalja Ta. Emri mbiemri Emri mbiemri Rez. 1 Përparim Makolli Driton Hajra 1 : 0 2 Enver Berisha Fatmir Qorri 1 : 0 3 Ardian Jashari Avni Krasniqi 1 : 0 4 Nderim Saraçi Ferit Zhdrella 1 : 0 Ta. Emri mbiemri Emri mbiemri Rez. 1 Driton Hajra Përparim Makolli 0 : 1 2 Fatmir Qorri Enver Berisha 1/2 3 Avni Krasniqi Ardian Jashari 0 : 1 4 Ferit Zhdrella Nderim Saraçi 0 : 1   1/8 e finales Ta. Emri mbiemri Emri mbiemri Rez.   1 Përparim Makolli Rushit Zejnullahu 1 : 0   2 Enver Berisha Fikri Xheladini 1 : 0   3 Osman Saraçi Avni Krasniqi 0 : 1   4 Jashar Klisurica Ferit Zhdrella 0 : 1   5 Ardian Jashari Kushtrim Krasniqi 1 : 0   6 Nderim Saraçi Ali Hasani 1 : 0   7 Fatmir Qorri Hysen Hyseni 1 : 0   8 Driton Hajra Fehim...

23-11-2013 Hits:2826

FWCM 2013

L. Data Ora Emri   Emri REZ. 1 09.11.2013 10.30 Magnus Carlsen - Vishy Anand ½ - ½ 2 10.11.2013 10.30 Vishy Anand - Magnus Carlsen ½ - ½ 3 12.11.2013 10.30 Magnus Carlsen - Vishy Anand ½ - ½ 4 13.11.2013 10.30 Vishy Anand - Magnus Carlsen ½ - ½ 5 15.11.2013 10.30 Magnus Carlsen - Vishy Anand 1 - 0 6 16.11.2013 10.30 Vishy Anand - Magnus Carlsen 0 - 1 7 18.11.2013 10.30 Vishy Anand - Magnus Carlsen  ½ - ½ 8 19.11.2013 10.30 Magnus Carlsen - Vishy Anand ½ - ½ 9 21.11.2013 10.30 Vishy Anand - Magnus Carlsen  0 - 1 10 22.11.2013 10.30 Magnus Carlsen - Vishy Anand  ½ - ½                                

09-11-2013 Hits:2335

Kupa Evropiane e Klubeve 2013

Ndeshjet Live :Xhiro VII – 26.10.2013   Minsk Elo 1½:4½   G-Team Novy Bor Elo Zhigalko, Andrey 2615 ½ - ½ Navara, David 2703 Kovalev, Vladislav 2563 ½ - ½ Wojtaszek, Radoslaw 2698 Stupak, Kirill 2487 0 - 1 Laznicka, Viktor 2666 Teterev, Vitaly 2506 0 - 1 Sasikiran, Krishnan 2662 Meribanov, Vitaly 2404 0 - 1 Hracek, Zbynek 2636 Kocheev, Aleksandr 2388 ½ - ½ Bartel, Mateusz 2638   SOCAR Elo 3 : 3   Saint-Petersburg Elo Caruana, Fabiano 2779 ½ - ½ Svidler, Peter 2740 Topalov, Veselin 2771 ½ - ½ Dominguez Perez, Leinier 2753 Kamsky, Gata 2725 ½ - ½ Vitiugov, Nikita 2729 Mamedyarov, Shakhriyar 2759 ½ - ½ Movsesian, Sergei 2696 Wang, Hao 2733 ½ - ½ Matlakov, Maxim 2682 Giri, Anish 2749 ½ - ½ Efimenko, Zahar 2661   PGMB-Rostov Elo 2 : 4   Malachite Elo Jobava, Baadur 2694 0 - 1 Grischuk, Alexander 2786 Cheparinov, Ivan 2672 0 - 1 Karjakin, Sergey 2762 Zhigalko, Sergei 2683 ½ - ½ Shirov, Alexei 2685 Smirnov, Pavel 2641 ½ - ½ Malakhov, Vladimir 2711 Azarov, Sergei 2623 ½ - ½ Riazantsev, Alexander 2697 Sjugirov, Sanan 2635 ½ - ½ Motylev, Alexander 2676   Besiktas JK Elo 1 : 5   Clichy Echecs 92 Elo Solak, Dragan 2611 0 - 1 Vachier-Lagrave, Maxime 2742 Kanmazalp, Ogulcan 2417 0 - 1 Rapport, Richard 2676 Yilmazyerli, Mert 2414 0...

20-10-2013 Hits:3620

Kampionati Individual Evropian për grupmosha të reja

Xh. Emri Elo Rez Emri Elo 1 Nderim Saraçi 1972 ½ - ½ Silva Luis Neves Da 2281 2 Kadric Denis 2470 ½ - ½ Nderim Saraçi 1972 3 Nderim Saraçi 1972 1 - 0 Abbasov Amil 2237 4 Oganian Miran 2331 0 - 1 Nderim Saraçi 1972 5 Nderim Saraçi 1972 1 - 0 Johansson Linus 2321 6 Sanzhaev Darsen 2381 0 - 1 Nderim Saraçi 1972 7 Nderim Saraçi 1972 1 - 0 Kriebel Tadeas 2365 8 Nderim Saraçi 1972 1 - 0 Pardo Simon David 2447 9  Emiroglu Cankut 2260 1 - 0  Nderim Saraçi  1972   Xh. Emri Elo Rez Emri Elo 1 Shpresmir Qorrolli 0 ½ - ½ I Lirë   2 Oganian Miran 2331 ½ - ½ Shpresmir Qorrolli 0 3 Shpresmir Qorrolli 0 1 - 0 Maatman Nick 2236 4 Vaicekauskas Gytis 2120 0 - 1 Shpresmir Qorrolli 0 5 Shpresmir Qorrolli 0 0 - 1 Ramsdal Jens Albert 2045 6 Murdochy Shivan 1870 1 - 0 Shpresmir Qorrolli 0 7 Espinosa Cancino Miguel 1787 ½ - ½ Shpresmir Qorrolli 0 8 Shpresmir Qorrolli 0  0 - 1 Liu Dennis 1985 9  Shpresmir Qorrolli 0  ½ - ½ Verhsit Joris  2059    T A B E L A Ve. Emri Pkt. BUH 1 Fedoseev Vladimir 7.5 48.0 2 Gabuzyan Hovhannes 7.0 48.0 3 Chigaev Maksim 7.0 44.0 4 Kadric Denis 7.0 38.0 5 Grigoryan Karen H. 6.5 48.5 12 Nderim Saraçi 6.0 45.5 79 Shpresmir Qorrolli 2.0 30.0     Xh. Emri Elo Rez Emri Elo 1 Korab Saraçi 0 0 - 1 Alexakis...

30-09-2013 Hits:3020

Turneu i shahut DITËT E RINISË

Turneu i shahut DITËT E RINISË

Oltion Vata i pari Sot në qytetin e Prizrenit u mbajt Turneu i Parë i Shahut ``DITËT E RINISË`` i organizuar nga klubi i shahut boshnjak i Reçanit Zhupa.Ky turne u mbajt nën patronatin e DKRS të KK të Prizrenit në të cilin morën pjesë 30 shahistë kryesisht nga rrethina të cilëve iu bashkangjitën shahistë nga Gjakova,Prishtina dhe Kukësi. Krahas numrit të vogël të shahistëve pjesëmarrës ky turne u organizua mjaft mirë dhe ishte një shenjë pozitive për shahun prizrenas i cili qe sa vite është shkëputur nga arena kombëtare dhe pothuajse nuk ka fare aktivitete në këtë sport. U luajtën gjithsejt 9...

01-09-2013 Hits:2885

Përurimi i Sallës së Shahut

Përurimi i Sallës së Shahut

Sot në ora 12.00 u bë përurimi i sallës së shahut të Federatës së Shahut të Kosovës. Hapja e kësaj salle me një sipërfaqe prej 100m² u mundësua me përkrahjen e Agjensionit Kosovar të Privatizimit të cilët na e dhanë këtë sipërfaqe në shfrytëzim pa asnjë kompenzim,MKRS – Departamentit të Sportit të cilët pa hezituar e financuan këtë projekt duke na siguruar mjetet e nevojshme për renovim dhe inventar si dhe Menaxhmenti i Pallatit të Rinisë të cilët i kryen të gjitha punët që kishin të bëjnë me rregullimin e sallës. Fjalën e parë në këtë solemnitet e pat Kryetari i FSHK...

21-08-2013 Hits:3060

Kampionati Individual i Kosovës për grupmosha të reja

Kampionati Individual i Kosovës për grupmosha të reja

Gjatë kësaj fundjave,Federata e Shahut e Kosovës organizoi garat individuale për juniorë dhe juniore të vlefshme për kampion të Kosovës..Në bazë të pjesëmarrësve garat u ndanë në 4 kategori : U-10,U-12,U-16 dhe U-18. Në kategorinë U-10 (mosha 10 vjeçare) më i miri ishte Korab Saraçi nga Ksh.Trepça i cili nga 10 ndeshje tuboi gjithsejt 9 pikë. Në kategorinë U-12 (mosha 12 vjeçare) më i miri doli Almir Muminoviq nga Ksh.Rvatska (Komuna e Leposaviqit),me 7 fitore nga 7 ndeshje. Poshatu titulli i më të mirit gjer në moshën 16 vjeçare i takoi kësaj familjes boshnjake.Edin Muminoviq me 7.5 pikë nga 8 ndeshje ishte bindshëm...

19-08-2013 Hits:3614

Turneu i shahut ``Lidhja Shqiptare e Prizrenit``

Turneu i shahut ``Lidhja Shqiptare e Prizrenit``

Sot në Prizren nën patronatin e DKRS të KK të Prizrenit u mbajt turneu në shahun rapid në të cilin morën pjesë 37 shahistë të cilët ishin kryesisht nga rajoni si dhe kampioni aktual i Shqipërisë për grupmosha të reja Oltian Vata. U luajtën gjithsejt 9 xhiro nga 15 minuta në të cilën fjalën kryesore e patën shahistët më përvojë të Prizrenit dhe Therandës të cilët në ndeshjet e tyre direkte e përcaktuan fituesin e këtij turneu. Më i miri pas 9 xhirove doli Inan Mahmuti i cili me 8 pikë nga 9 ndeshje u shpall fitues i turnout.I dyti me gjysmë...

10-06-2013 Hits:2447

Turneu Ndërkombëtar i Shahut ``PRISHTINA 2013``

Turneu Ndërkombëtar i Shahut ``PRISHTINA 2013``

Llambi Pasku më i miri Në Turneun e parë ndërkombëtar të tipit gjysmë të mbyllur që u mbajt në Prishtinë u treguan lojë mjaft atraktive për të pranishmit nga ana e shahistëve pjesëmarrës.Me lojë të mira u dalluan kryemjeshtrit Bojan Kurajica nga Bosnja,Zvonko Stanojoski nga Maqedonia si dhe shahistët nga Shqipëria,fidemjeshtri Lorenc Rama dhe Llambi Pasku.Ky i fundit me lojë të shkëlqyera duke befasura kundërshtarët e tij me tituj me 6 fitore,2 barazime dhe 1 humbje arriti të shpallet fitues i këtij turneu para Kryemjeshtrit Bojan Kurajica i cili poashtu tuboi po aq pikë por me buholc më të dobët. Ky turne...

06-05-2013 Hits:7478

Turneu i 14-të Memorial Komandant Shemi

Turneu i 14-të Memorial Komandant Shemi

Karakteristikë e këtij turneu ishte organizimi i 2 turneve mbrenda saj prej të cilëve njëri ishte për të rritur në të cilin morën pjesë 62 shahistë nga Kosova dhe Bujanoci,si dhe tjetri për grupmosha të reja në të cilin morën pjesë 19 shahistë dhe shahiste. Në turneun e të rriturve pamë lojë mjaft të mira në të cilat favoritët siç ishin Bedri Sadiku,Naim Sahitaj dhe Ramadan Ajvazi u befasuan nga kundërshtarët  e tyre më pak të njohur në arenën kombëtare,të cilët ua vështirësuan plasmanin në 5 vendet e para shpërblyese.Më i miri në këtë garë u tregua Xhevat Suhogërlla i cili...

28-04-2013 Hits:3569

KUPA ADEM JASHARI

KUPA ADEM JASHARI

Në këtë turne tradicional të 14 me rradhë  morën pjesë 99 shahistë në mesin e të cilëve edhe nga Bujanoci.U lujatën gjithsejt 9 xhiro / 15 minuta sistem zviceran sipas rregullave të FIDE.Dy shahistët më të mirë të Kosovës në shahun rapid,Bedri Sadiku dhe Naim Sahitaj startuan furishëm dhe qysh në xhirot e para me lojën e treguar ua bënë me dije pjesëmarrësve se do jenë kandidat serioz për titullin e më të mirit.Përderisa Naim Sahitaj me 7 fitore dhe 2 remi bindshëm marshoi gjer në kreun e tabelës,Bedri Sadiku në xhiron e katërt me humbjen kundër Muhamet Blakajt ngeci...

03-03-2013 Hits:2765

``JAVA E MINATORËVE – 89`` - Mitrovicë

``JAVA E MINATORËVE – 89`` - Mitrovicë

Në këtë turne të organizuar nga Ksh.Minatori në bashkëpunim me DKRS të KK Mitrovicë morën pjesë 86 shahistë në mes të cilëve ishte edhe kampioni aktual i Shqipërisë Llambi Pasko.Turneu u mbajt në restaurantin Villa Lux. Mjeshtri ndërkombëtarë Bedri Sadiku krahas vjetëve që i ka edhe njëherë dëshmoi se ende është në mesin e shahistëve më të mirë të Kosovës.Me një bilanc të shkëlqyer me 8.5 pikë nga 9 ndeshje bindshëm u plasua në vendin e parë.I dyti ishte Naim Sahitaj i cili me një humbje nga Burhan Misini u desh të kënaqej me vendin e dytë.Me lojë të mirë befasoi...

25-02-2013 Hits:3913

Afrim Fejzullahu i pari

Afrim Fejzullahu i pari

Në turneun e mbyllur të shahut që mbahet çdo muaj në Mallorka të Spanjës,fidemjeshtri kombëtarë Afrim Fejzullahu me një lojë të shkëlqyer arriti që me 6.5 pikë nga 9 ndeshje të shpallet fituesi i këtij turneu të cilit në xhiron e fundit i ndihmoi WIM Irene Zapata e cila e mposhti kryesuesin e tabelës IM Pedro Mascaro. Sipas rregullores së FIDE për normë IM me 6.5 nga 9 lojë duhet ELO mesatarja e kundërshtarëve të jetë minimum 2284 të cilën shahisti ynë e arriti me 2284,77 dhe me këtë plotësoi normën e dytë drejt titullit Mjeshtër Ndërkombëtarë.Poashtu ELO e tij ndërkombëtare...

24-02-2013 Hits:2660

Turneu Tradicional i shahut``PËRVJETORI I PAVARËSISË``

Turneu Tradicional i shahut``PËRVJETORI I PAVARËSISË``

Turneun e pestë me rradhë të organizuar nga Klubi i Shahut NLB Prishtina për nderë të pesëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës e karakterizoi pjesëmarrja më massive në këto 4 vitet e fundit.Morën pjesë gjithsejt 115 shahistë në mesin e të cilëve ishin të gjithë top shahistët kosovarë dhe kampioni aktual i Shqipërisë,Llambi Pasku.U zhvilluan 15 xhiro në blic shah në të cilën pritej që fjalën kryesore ta kenë shahistët Bedri Sadiku,Përparim Makolli,Naim Sahitaj,Gani Hamiti,Abedin Idrizaj,Llambi Pasku,Xhevat Suhogërlla dhe Nderim Saraçi. Mjeshtri ndërkombëtarë Bedri Sadiku startoi furishëm dhe gjer në xhiron e 10 kryesonte tabelën.Por në 5 xhirot e fundit arriti të...

18-02-2013 Hits:3997

Turneu mbarkombëtarë PËRVJETORI I PAVARËSISË

Turneu mbarkombëtarë PËRVJETORI I PAVARËSISË

Shqipëria më e mira   Reprezentacioni i Shqipërisë e cila prezentoi në këtë turne pa tre shahistët më të mirë të saj (Dervishi,Mehmeti dhe Seitaj),pas fitores së lehtë në gjysmëfinale kundër ekipit Besa të Bujanocit me rezultat 6.5 : 1.5, në finale mposhti edhe seleksionin e Kosovës me rezultat 4.5 : 3.5. Pas 2 orë e gjysmë loje rezultati ishte 3 : 1 në të mirë të ekipit të Kosovës me barazimet e Shpresmir Qorrollit dhe Bedri Sadikut dhe fitoret  e Arben Avdiut dhe Nderim Saraçit.Dukej se Kosova do të jetë fituese e këtij turneu sepse në 4 tabelat e mbetura loja ishte...

10-02-2013 Hits:4162

Turneu memorial UÇA 92

Turneu memorial UÇA 92

Mbajtur më 02.02.2013 në Restaurantin BUTRINTI në Istog.Morën pjesë gjithsejt 53 shahistë nga e gjithë Kosova.Hapjen solemne të Turneut e bëri Kryetari i KK të Istogut z.Haki Rugova.U luajtën gjithsejt 9 xhiro nga 15 minuta sipas rregullave të FIDE për shahun rapid.U treguan shumë ndeshje interesante ndër të cilat veçuam : Bedri Sadiku - Hamzë Bimbashi 0 : 1,Xhevat Suhogërlla - Mentor Bislimi remi, Osman Saraçi - Abedin idrizaj 0 : 1, Bedri Sadiku - Nderim Saraçi remi, Xhevat Suhogërlla - Muhamet Blakaj 0 : 1, Hamzë Bimbashi - Fatmir Haskaj 0 : 1, Abedin Idrizaj - Nderim Saraçi 0...

03-02-2013 Hits:4905

Expiku për herë të dytë radhazi fitues i Kupës së Kosovës

Expiku për herë të dytë radhazi fitues i Kupës së Kosovës

Organizuar nga Federata e Shahut e Kosovës, në Hotelin “Sirius” në Prishtinë, është mbajtur finalja e Kupës së Republikës së Kosovës në shah në konkurrencën ekipore. Në finale janë ballafaquar aktualisht dy ekipet më të mira në Kosovë, Expiku, që njëherësh është kampion i Kosovës dhe Nilos Therranda. Pas lojërave të shkëlqyera, Expiku i  Prishtinës ia doli që të shënoi fitore me rezultat 2,5:1,5. Ekipi kampion Expiku ishte në epërsi 2:0, pas fitoreve që shënuan Përparim Makolli kundër Bedri Sadikut dhe Gani Hamiti që mundi Ilirjan Jupën. Dueli që ishte përcaktues edhe për epilogun përfundimtar të këtij takimi ishte ai...

05-01-2013 Hits:3037

Përparim Makolli kampion për herë të tretë

Përparim Makolli kampion për herë të tretë

Ndeshja finale dhe ajo për vendin e tretë solli duelin ndërmjet shahistëve të kampionit dhe nënkampionit të Kosovës,Expikut nga Prishtina dhe NILOS Therandës.Ndeshja e parë finale ndërmjet Përparim Makollit /Expik/ dhe Bedri Sadikut /NILOS Theranda/ filloi me një presion të nga ana e të bardhit i cili me figurat e tij të pozicionuara mirë e kontrollonte mesin e fushës.Në këtë pozitë shihej se i bardhi pas një kombinimi do të ketë një ushtar më tepër në mes të fushës i cili mund ta vendoste fatin e lojës.Por Makolli bëri një lëvizje jo të menduar mirë duke i ndërruar kuajt në...

05-01-2013 Hits:3291

Klubi i shahut Expiku mbrojti titullin e kampionit

Klubi i shahut Expiku mbrojti titullin e kampionit

Në edicionin e Superligës të Kosovës 2012 në shah morën pjesë 10 ekipet më të mira të Kosovës.Zhgënjyese ishte tërheqja nga garat e Ksh Llapit për shkaqe të panjohura,gjë që në një masë e zbehi konkurencën në grupin B në luftë për kualifikim në fazën finale. Për titullin e kampionit në bazë të formacioneve mëtues kryesorë ishin Expiku nga Prishtina dhe NILOS Theranda. Sikurse vjet edhe sivjet u luajt në dy faza dhe atë kualifikuese dhe finale.Në fazën kualifikuese klubet u ndanë në dy grupe dhe dy ekipet më të suksesshme të se cilës grup u kualifikuan në gjysmëfinale. Këto dy klube...

05-01-2013 Hits:3740

federata

federata

Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata e Shahut Federata...

29-12-2012 Hits:13580

shahu 1

shahu 1

shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahushahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu shahu...

29-12-2012 Hits:3081